14 május 2014
14 május 2014,
 0

 

Hogyan lehet az, hogy még mindig néhányan divat diétáktól és csodakúráktól várják, hogy jó alakúak egészségesek legyenek, tudván, hogy kínzó koplalással, energiahiánnyal, rossz közérzettel, hangulattal kell majd megküzdeniük.

Pedig egy jól összeállított programmal amellett, hogy elég gyors eredményeket hoz, napról napra energikusabb, vidámabb és tartósan karcsúbb az ember.

Arra jutottam, hogy a súlyproblémával küzdők tudatalattiában kódolva lehet egy olyan üzenet, ami azt sugallja, hogy eddig kényelmesen éltél élvezted az életet ettél ittál, ezért most szenvedned kell.

bűntudat

Hogyan lehet kiiktatni ezt a rossz agyi kódolást?

Tudatosítanod kell a problémát, azután egy jó programmal át kell élni, hogy milyen hatékonyan lehet súlyt csökkenteni, szenvedés nélkül.

Ahogy napról napra karcsúbb és energikusabb leszel, úgy fog eltűnni belőled az a téves tudatalatti beidegződés, hogy a jó dolgokért meg kell szenvedni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Facebook

  • Vélemények

    Régebben edzettem már itt 4-5 hónapot, de tanulmányaim miatt el kellett halasztanom és most kezdem el újra. Azért járok továbbra is ide, mert sok gép, jó társaság és kényelmes az

    Németh László (Fertőd)
    Vélemények