Ízelítő a termekről

Termekről

Az Iron Bull & Fitt Lady Fitness

A fertődi Iron Bull & Fitt Lady Fitness konditerem tágas, kulturált környezetben, korszerű edzőgépekkel, igényre szabható szolgáltatásokkal, változatos alakformáló programokkal és életmód-tanácsadással várja a mozogni vágyókat. Küldetésünk segíteni, hogy az alakformálással, erőnléttel és az egészséges életmóddal kapcsolatos céljaidat a leggyorsabban valósíthasd meg. A tökéletes testi és lelki megújuláshoz biztosítjuk számodra az ideális környezetet és feltételeket, ahol mindezt könnyedén és jó hangulatban érheted el.

Tudj meg többet termeinkről!

A fertődi edzőterem különlegessége, hogy a hölgyek részére létrehoztunk egy jól elkülönülő termet. A női teremben zajlanak a Fitt Lady programok is, ahol különböző kardiógépekkel, erősítő gépekkel, padokkal, Flabélossal, Power Plate-tel és egyéb eszközökkel formálhatod alakodat. Itt nem kell tartanod a bámészkodó szemektől, ez egy tökéletesen Barbie- és férfimentes terület, ahol hozzád hasonló, változni vágyó hölgyek edzenek. A jó hangulatot és az eredményes edzéseket te magad, lelkes edzőtársaid és persze barátságos, ösztönző környezet biztosítja! Hozd magaddal gyermekedet is, amíg te formálod a tested, ő is jól szórakozhat a játszósarokban!

A fitness terem nagyobbik részét hölgyek és urak is használhatják. A tágas teremben futópadok, elektromos kerékpárok, ellipszis trénerek, változatos kondigépek, taposógép, evezőpad és különböző súlyzók várják, hogy izmaid formálásában társaid legyenek. A férfi-női teremben izmaid formálásához és a vágyott alak eléréséhez minden szükséges eszközt megtalálsz. Gyere és próbáld ki te is!

Csúcsidőben is kényelmesen

Nincsenek túl sokan?
Mikor vannak kevesebben?
Ezek a leggyakoribb kérdések, amelyeket új vendégeink feltesznek. Az Iron Bull & Fitt Lady Fitness-ben nem kell aggódnod, hogy lesz-e helyed a gépeken. A terem nagysága miatt nem szükséges hosszú perceket várnod az egyes gépekre, a gyakorlatok végzése közben nem akadsz össze senkivel és nem kerül senki az intim szférádba sem, kellemetlen érzést keltve benned. Nálunk kulturált környezetben, kényelmesen és jó hangulatban edzhetsz, függetlenül attól, hogy a nap melyik szakában érkezel.

Szauna

Az infraszauna jótékony hatása mára közismert tény: hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez, támogatja a fogyókúrát, tisztítja a pórusokat, segít megszabadulni a narancsbőrtől, erősíti az immunrendszert, kiváló stresszoldó és fájdalomcsökkentő hatása van. Használata közben tökéletesen ellazulhatsz, meditálhatsz vagy használhatod 3-4 barátoddal közösen is. Már heti egy szaunahasználat is fokozhatja edzésed hatékonyságát.

Szolárium

A napbarnított bőr egészséges megjelenést kölcsönöz tulajdonosának. A napfény javítja a hangulatodat és hozzájárul a szervezeted D-vitamin termeléséhez is, hiányát a legegyszerűbben szoláriummal pótolhatod. 56 csöves álló szoláriumunk csokicsövekkel gondoskodik az egyenletes barnaságodról és egészséges megjelenésedről. Ne felejtsd otthon a bőrtípusodnak megfelelő fényvédőkrémet sem!

Parkolás

Az Iron Bull & Fit Lady Fitness-be nyugodtan érkezhetsz autóval is. A konditerem közvetlen közelében két parkoló biztosítja, hogy kényelmesen és stresszmentesen tudj megállni. A külső parkoló a terem utcai részén, a belső pedig az udvarban található. A parkolás a konditerem vendégei számára természetesen ingyenes.

Nyitva tartás

H-P: 9-12.00 14-21.00.
Extra nyitva tartás bérletes vendégeinknek:
Minden nap: 5-23.00-ig
*Nyári hónapokban előfordulhat, hogy korlátozott ideig van pultos nyitva tartás, de bérlettel változatlanul 5-23.00-ig lehet edzeni.

Ha tudunk, bármiben segíteni hívj minket:
Orsi: 06-70/3319-894
Gyuri: 06-70/3319-893

  • Facebook

  • Vélemények

    Amikor még nem jártam ide, 65 kg körül voltam. Most jelenleg 80 kg körül mozgok. Kevesebb önbizalmam volt, mára már ez is megnőtt. Jó ide járni, mert mindenki segítőkész és

    Kristály Balázs (Fertőd)
    Vélemények