Ízelítő a termekről

Termekről

Az Iron Bull & Fitt Lady Fitness

A fertődi Iron Bull & Fitt Lady Fitness konditerem tágas, kulturált környezetben, korszerű edzőgépekkel, igényre szabható szolgáltatásokkal, változatos alakformáló programokkal és életmód-tanácsadással várja a mozogni vágyókat. Küldetésünk segíteni, hogy az alakformálással, erőnléttel és az egészséges életmóddal kapcsolatos céljaidat a leggyorsabban valósíthasd meg. A tökéletes testi és lelki megújuláshoz biztosítjuk számodra az ideális környezetet és feltételeket, ahol mindezt könnyedén és jó hangulatban érheted el.

Tudj meg többet termeinkről!

A fertődi edzőterem különlegessége, hogy a hölgyek részére létrehoztunk egy jól elkülönülő termet. A női teremben zajlanak a Fitt Lady programok is, ahol különböző kardiógépekkel, erősítő gépekkel, padokkal, Flabélossal, Power Plate-tel és egyéb eszközökkel formálhatod alakodat. Itt nem kell tartanod a bámészkodó szemektől, ez egy tökéletesen Barbie- és férfimentes terület, ahol hozzád hasonló, változni vágyó hölgyek edzenek. A jó hangulatot és az eredményes edzéseket te magad, lelkes edzőtársaid és persze barátságos, ösztönző környezet biztosítja! Hozd magaddal gyermekedet is, amíg te formálod a tested, ő is jól szórakozhat a játszósarokban!

A fitness terem nagyobbik részét hölgyek és urak is használhatják. A tágas teremben futópadok, elektromos kerékpárok, ellipszis trénerek, változatos kondigépek, taposógép, evezőpad és különböző súlyzók várják, hogy izmaid formálásában társaid legyenek. A férfi-női teremben izmaid formálásához és a vágyott alak eléréséhez minden szükséges eszközt megtalálsz. Gyere és próbáld ki te is!

Csúcsidőben is kényelmesen

Nincsenek túl sokan?
Mikor vannak kevesebben?
Ezek a leggyakoribb kérdések, amelyeket új vendégeink feltesznek. Az Iron Bull & Fitt Lady Fitness-ben nem kell aggódnod, hogy lesz-e helyed a gépeken. A terem nagysága miatt nem szükséges hosszú perceket várnod az egyes gépekre, a gyakorlatok végzése közben nem akadsz össze senkivel és nem kerül senki az intim szférádba sem, kellemetlen érzést keltve benned. Nálunk kulturált környezetben, kényelmesen és jó hangulatban edzhetsz, függetlenül attól, hogy a nap melyik szakában érkezel.

Szauna

Az infraszauna jótékony hatása mára közismert tény: hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez, támogatja a fogyókúrát, tisztítja a pórusokat, segít megszabadulni a narancsbőrtől, erősíti az immunrendszert, kiváló stresszoldó és fájdalomcsökkentő hatása van. Használata közben tökéletesen ellazulhatsz, meditálhatsz vagy használhatod 3-4 barátoddal közösen is. Már heti egy szaunahasználat is fokozhatja edzésed hatékonyságát.

Szolárium

A napbarnított bőr egészséges megjelenést kölcsönöz tulajdonosának. A napfény javítja a hangulatodat és hozzájárul a szervezeted D-vitamin termeléséhez is, hiányát a legegyszerűbben szoláriummal pótolhatod. 56 csöves álló szoláriumunk csokicsövekkel gondoskodik az egyenletes barnaságodról és egészséges megjelenésedről. Ne felejtsd otthon a bőrtípusodnak megfelelő fényvédőkrémet sem!

Parkolás

Az Iron Bull & Fit Lady Fitness-be nyugodtan érkezhetsz autóval is. A konditerem közvetlen közelében két parkoló biztosítja, hogy kényelmesen és stresszmentesen tudj megállni. A külső parkoló a terem utcai részén, a belső pedig az udvarban található. A parkolás a konditerem vendégei számára természetesen ingyenes.

Nyitva tartás

H-P: 9-12.00 14-21.00.
Extra nyitva tartás bérletes vendégeinknek:
Minden nap: 5-23.00-ig
*Nyári hónapokban előfordulhat, hogy korlátozott ideig van pultos nyitva tartás, de bérlettel változatlanul 5-23.00-ig lehet edzeni.

Ha tudunk, bármiben segíteni hívj minket:
Orsi: 06-70/3319-894
Gyuri: 06-70/3319-893

  • Facebook

  • Vélemények

    Régebben edzettem már itt 4-5 hónapot, de tanulmányaim miatt el kellett halasztanom és most kezdem el újra. Azért járok továbbra is ide, mert sok gép, jó társaság és kényelmes az

    Németh László (Fertőd)
    Vélemények