iron bull & fitt lady fertőd

Rólunk

Az Iron Bull & Fitt Lady Fitness a fertőparti térség
mozogni, fogyni és izmosodni vágyóinak legeredményesebb bázisa

Küldetésünk segíteni, hogy te is fittebb, erősebb és egy szebb testben boldogabb, egészségesebb életet élhess.

Népszerű programjainkkal te is hatékonyan és könnyedén:

 • fogyhatsz,
 • építhetsz látványos izomzatot,
 • fokozhatod vitalitásodat,
 • növelheted erőnlétedet,
 • és csökkentheted a korral járó problémákat is.

Az Iron Bull & Fitt Lady Fitness csapatában csak szakképzett, szakterületükön elismert emberek dolgoznak.

Meggyőződésünk, hogy a mai teljesítményorientált világban csak azok képesek eredményesek lenni, akik megfelelő testi és lelki edzettségnek örvendenek, és a mozgásnak köszönhetően a felhalmozódott stresszt is hatékonyabban tudják levezetni.

A túlsúllyal, alacsony energiaszinttel vagy rossz fizikai kondícióval küzdők a mindennapokban is nehezebben teljesítenek, gyakrabban találhatják szembe magukat munkahelyi és magánéleti problémákkal, számos kikapcsolódási lehetőségből maradhatnak ki és találkozhatnak kellemetlen élményekkel (öltözködés, párkapcsolat stb.). Ha téged is zavarnak a plusz kilók, gyere az Iron Bull & Fitt Lady Fitness-be, neked is segítünk!

Eddigi eredményeink:

 • Vendégeink legnagyobb része a zsírfeleslegét ledolgozni jön hozzánk. Gyakori a 10-20 kg-os fogyás, de előfordult olyan is, aki 40 kg súlyfeleslegtől szabadult meg.
 • Külön hölgyeknek kifejlesztett programunk, a Fitt Lady nem hétköznapi eredményit itt tekintheted meg: (link)
 • Segítettünk felkészülésükben olyan sportolókat, akik országos bajnokságokon vettek részt és értek el sikereket. Az egyik sportolónk a Mr Zsaru bajnokságon szerzett II. helyezést, de Magyarország legnagyobb testépítő versenyéről is hoztunk haza háromszor I. II. III. IV. és VI. helyezést is, sőt a Los Angeles-i natural testépítő világbajnokságon is sikerült megszerezni a IV. helyezést.

Persze akkor is bátran fordulj az Iron Bull & Fitt Lady Fitness szakértő munkatársaihoz, ha “csak” mozogni akarsz, és jobban szeretnéd érezni magad a bőrödben. Neked is segítenünk a megfelelő edzéssel, tanácsokkal, hogy könnyedén, megterhelés nélkül érd el azt az alakot, amit megálmodtál, akár már az első hét után jelentkező eredményekkel.

Tudtad, hogy a legtöbb fogyókúrázó az étrenden bukik el?

Jelentkezz az „Éhes Vagyok” program személyes állapotfelmérésére és tanácsadására MOST.

Jelentkezek

 • Facebook

 • Vélemények

  A munkámból eredő erőnlét hiány ösztökélt az edzésre. Mivel felszolgálóként a gerincem túlterhelt, próbáltam a hátedzésre koncentrálni, s ez oly jól sikerült, hogy sikerült 6-8 kg izomtömeget felszednem. Természetesen ezen

  Kovács Zoltán (Fertőszéplak)
  Vélemények