Fitt Lady

Fitt Lady

Eleged van abból, hogy a súlyod miatt sokszor kellemetlen helyzetbe kerülsz?
Nem jön rád a kedvenc ruhád?

Megmutatjuk, hogyan fogyhatsz le akár több ruha méretet
koplalás és megerőltető edzés nélkül!

A divatmagazinok és a tv-műsorok tele vannak tökéletes alakú szépségekkel, akik számára ez látszólag természetes. Pedig szakmájuk miatt komoly diétákat kell tartaniuk, izzasztó és kemény edzéseken vesznek részt és rengeteg dologról mondanak le. Te nem erre vágysz, igaz?

Gondoltad volna, hogy a karcsú és feszes test nem csak a modellek és a szerencsés alkatúak kiváltsága? Akár te is elérheted könnyedén úgy, hogy közben még jól is érzed magad, ízletes ételeket eszel és élvezed, amit csinálsz. Ehhez csupán rendszeres testmozgásra, kiegyensúlyozott étrendre és szakértő támogatásra van szükséged. A Fitt Lady programjai éppen ezt biztosítják számodra!

A Fitt Lady egy évek óta sikeresen működő, komplett testreformprogram, amelyet szakértőink több éves tapasztalat alapján állították össze. Segítségével Fertődön és környékén több tucat hölgy szabadult meg a kínos kilóktól, nyerte vissza szülés előtti alakját vagy érte el a régóta áhított formás idomokat.

A Fitt Lady nem egy “dobozos megoldás”, az edzéstervet tökéletesen a te igényeidre szabjuk, figyelembe véve az erőnlétedet, a testalkatodat és a céljaidat. Segítséget kapsz a számodra optimális gyakorlatok kiválasztásában, így az edzés már az első alkalommal is felüdülés. A maximális hatás érdekében olyan táplálkozási tanácsokkal látunk el, amelyek könnyedén betarthatók, élvezhető módon varázsolják a testedet egy zsírégető géppé. Folyamatos kontroll mellett úgy szabadulsz meg a zsírpárnácskáidtól, hogy szinte észre sem veszed, és edzésről-edzésre több lesz az energiád.

Barbiementes övezet

A Fitt Lady programok egy ideális, Barbiementes teremben zajlanak. A külön nőknek kialakított edzőtermünkben különböző kardiógépek, erősítő- és feszesítőgépek, Flabélos és Power Plate is arra vár, hogy kipróbáld. Itt nem kell a bámészkodók miatt aggódnod, itt nincsenek cicababák és kíváncsi férfi szemek sem. A Fitt Lady Fitness-be kizárólag olyan változni vágyó hölgyek járnak, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint amilyenekkel te is. Jó hangulatban, egymást bátorítva és segítve pedig még könnyebb és élvezetesebb az edzés. Jól hangzik, igaz?

Nézd meg mit mondtak rólunk vendégeink:

A fogyás nehezebb részét elvégezzük helyetted

A Fitt Lady Fitness-ben egy komplett életmódprogramot kapsz, edzéstervvel, étkezési tanácsadással és rengeteg lelki támogatással. Hagyj fel a koplalással, felejtsd el a folyton visszatérő kilókat, és dobd ki a csodakapszulákat! Az eredménytelen fogyókúra már a múlté!

Hívd Orsit, aki egy ingyenes és kötelezettségmentes konzultáció keretében segítséget nyújt a vágyott alak elérésében!

Orsi: 06 70 331 9894

  • Facebook

  • Vélemények

    A munkámból eredő erőnlét hiány ösztökélt az edzésre. Mivel felszolgálóként a gerincem túlterhelt, próbáltam a hátedzésre koncentrálni, s ez oly jól sikerült, hogy sikerült 6-8 kg izomtömeget felszednem. Természetesen ezen

    Kovács Zoltán (Fertőszéplak)
    Vélemények