iron bull & fitt lady fertőd

Vélemények

Sziasztok! Mikor április végén megláttam a hírdetés, tudtam, ez nekem is szól. Már 4 éve küzdöttem otthon ( DVD, futás) a plusz kilókkal, amit a cigi abbahagyása után szedtem fel. 40 éves vagyok 3 gyerekem van. Most már a két tini lányom is idejár edzeni, mozogni. Köszönjük a sok támogatást, tanácsot, bíztatást. Sok sikert értünk el, a kilók megindultak lefelé, már izmosodunk, alakot formálunk. Mindenkinek kitartást és akkor nem marad el az eredmény! Mi 3-an folytatjuk! Üdv: Rita, Vivi, Gerda 2010.06.25. 1 hónapja járok ide edzeni és a Fitt Lady programban is részt veszek. Olvadnak a (zsír) kilók rendesen, hála Orsinak, az étrendnek és az edzésnek. Ezt a hónapot még ráadásul ínyenchónapnak is vettem, ha HÚS legyen „kövér”. Ettem padlizsánt rakva csirkemellel, mozarellával, paradicsommal, halas pitét, panna cottát édesítőszerrel… stb. Éljen a mediterrán konyha. Mindenesetre mindez nem ment volna egyedül. Nagyon köszönöm a jó tanácsokat és a bizalmat. Csoknyainé Ági 2010.06.12. Már évek óta próbálkozom fogyókúrákkal. A legnagyobb gondom mindig az volt, hogy mindig meg volt pontosan mit ehetek. Nem volt változatos és ha egy kicsit is megszegtem, egyszerre jöttek vissza a kilók. Először kicsit elbizonytalanodtam, hogy vajon menni fog e ez nekem. Végre megtaláltam a számomra ideális étkezést. Finomakat eszem, nem éhezek és fogyok is. Köszönöm szépen.

Demény Annamária

Mielőtt elkezdtem ezt a programot, nagyon zárkózodt voltam. Amikor kimozdultam otthonról, úgy éreztem mindenki engem bámul és azt gondolják, micsoda kövér. A Fitt Lady program segítségével sikerült 8 kg-tól megszabadulnom. Az elején kicsit nehéz volt, de sok segítséget és ösztönzést kaptam.Most már szívesen vagyok emberek között, sokkal nyitottabb vagyok és többet beszélek, mint azelőtt. Mindenkinek ajánlani tudom.

Petra

Én azért járok ide, mert itt megkapom a választ a kérdéseimre.

Városi József

Amikor először jöttem, akkor kezdetben azt gondoltam, hogy ki fognak nézni. Láttam, hogy mindenki milyen erős és hogy cikizni fognak, hogy 15-tel nyomok. De nem. Mindenki segítőkész volt. Mondták, hogy nem baj, kicsiben kell kezdeni. 3-4 hete járok már ide és nagyon jó hatással van rám. Erősödtem, sok jó embert ismertem meg. És én ugye sokat gépezek, szóval egy kicsit görbe volt a hátam. Bármilyen furcsa is, de egyenesebb lett. Én azért járok edzeni, hogy jobb legyen a külalakom és erősebb szeretnék lenni, s ez nagyon pozitív hatással van rám.

Tóth Martin (Fertőd)

Már 3 éve járok, de már az első fél év után egész másvalakit láttam a tükörben. Ami a lényeg, másnak is ez a véleménye. Ezért beszéltem rá a sógoromat és a testvéremet is és azóta sem bánták meg. A 30 éves osztálytalálkozón egyhangúan az a vélemény volt, hogy én nézek ki a legjobban. Kell ennél több?

Kalász Róbert (Fertőd)

Lassan 10 éve, hogy Fertődön felfedeztük barátainkkal az akkor nyíló Takács Gyuri által megálmodott konditermet, ahol rendszeres vendégek is lettünk. A sors úgy hozta, hogy Budapestre, majd Vecsésre költöztem évekkel ezelőtt. Edzeni továbbra is szeretem volna, ezért felkerestem pár helyi fitnesztermet, de olyan családias, baráti hangulatban azóta sem sikerült a súlyokkal küzdenem, mint azt Fertődön tettem. Azóta is, ha hazanézek szüleimhez, nem hagyom ki, hogy meglátogassam az azóta egyre komolyabb eszközökkel felszerelt, de baráti hangulatában változatlan edzőtermet.

Cvitkovits Attila (Vecsés)

Amikor még nem jártam a konditeremben kicsit féltem, hogy talán nehezen fogok beilleszkedni, de már az első alkalommal rájöttem, hogy felesleges ilyen miatt izgulni. Az emberek nagyon barátságosak, segítőkészek, a környezet és a kondi-gépek is nagyon jók. Én másfél hónapja járok ide és már most olyan eredményeim vannak, hogy soha nem is gondoltam volna. Én teljesen megvagyok elégedve mindennel és biztos, hogy még nagyon sokáig fogok ide járni. Akik még nem jártak itt, azoknak örömmel tudom ajánlani.

Harsányi Gábor (Fertőszentmiklós)

Régebben azért nem jártam konditerembe, mert a foci jelentette számomra a mindennapi sportot. Először az unokatestvérem kezdett el járni kondiba és tőle kérdeztem meg, hogy milyen is valójában. Egyszer elmentem vele kíváncsiságból és nagyon megtetszett, ezért úgy döntöttem, hogy 11 év után felhagyok a focival és inkább a kondi mellett döntök. Nem bántam meg a döntésemet, mivel sokat fejlődtem az elmúlt fél év alatt és már fekve 90 kg-ot tudok kinyomni, amire nagyon büszke vagyok. Remélem a jövőben is ilyen sikeres fejlődést érek el. Rengeteg régi barátommal találkoztam itt nap, mint nap és már új barátokat is szereztem.

Iváncsics Zsolt (Fertőd)

14 éves és 47 kg voltam, amikor először beléptem, az Iron Bull Fitness-be, 18 évesen már 90 kg voltam. Azóta is ide járok, mert jó a hangulat, profi gépekkel edzhetek, s kérdéseimre mindig szakértő válaszokat kapok.

Vámosi Balázs (Sarród)

Kétségei voltak, mert túlsúlyban vagyok. A barátom biztatott, hogy próbáljam meg, amiért hálás is vagyok neki. Amióta idejárok nőtt az önbizalmam, 1-2 kilót fogytam és még továbbra is szeretnék. Szeretnék sokáig idejárni, mert jól érzem magam.

Tömördi Ferenc (Fertőszentmiklós)

Nem bíztam benne, hogy lesz elég kitartásom edzeni. Fekve nyomásban 3 év alatt 50 kg-mal erősebb lettem. Jobb lett a közérzetem.

Prájner Zoltán (Fertőd)

Elég nagy a hely, nem kell várni a két gyakorlat között. Közvetlen mindenki és segítőkész. Nincs messze a lakóhelyemtől. Október óta járok, de már szembetűnő az eredmény. Pl. rám jönnek a régi gatyáim, jobb a kedvem és nem vagyok annyira fáradékony.

Füzi Zsolt (Kapuvár)

Kb. 4 hónapja járok a terembe és azóta lényegesen jobb lett az állóképességem. Megfelelő számú gép áll rendelkezésre, szinte soha nem kell várni semmire. A ruhaméretem legalább 2 számmal csökkent mióta edzeni járok, a közérzetem nagyon sokat javult, arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban alszom.

Lajtos Zoltán (Kapuvár)

Kétségeim voltak, hogy nem fogok fejlődni, de magam is meglepődtem, amikor 38-as karból 44-es lett. A közérzetem is sokat javult. Jobban bírom a lépcsőzést is, a harmadikon lakom. 47 évesen még mindig győzőm.

Bartók Ferenc (Fertőd)

Jártam már más termekben is, de itt jó a hangulat, nincsen klikkesedés, egyenrangú kicsi, nagy, kövér, vékony. Fontos számomra, hogy olyan valaki vezeti, aki ismeri minden csínját-bínját, nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is.

Nagy Zoltán (Hegykő)

Jelenleg december óta járok rendszeresen az Iron Bull Fitness és Fitt Lady Klubba. Először egy napijegyem volt és kíváncsi voltam, mi is a testépítés. Izgultam az első alkalommal és egy kicsit tartottam tőle, hogy csak nagyon izmos emberek vannak és kinéznek. Nem volt ilyen, a terem vezetői segítőkészek voltak. Rájöttem, hogy aki idejár, nem másokkal foglalkozik, hanem az edzésre koncentrál. 55 kilósan kezdtem most 73 kiló vagyok. Szerintem a fejlődéseim közül a guggolásom a legjobb. 20 kilóval kezdtem és most már 80 kilóval megy. A felszerelések nagyon korszerűek. Gyuri a testépítői pályafutása során szerzett tapasztalatokat megossza velem, jó szakembernek tartom. Ajánlom még azoknak is, akik nem csak izmosodni vágynak, hanem fogyni szeretnének, mert Orsi életmód tanácsaival tud segíteni. Szeretek ide járni, családias légkör van. Sok biztatást kapok.

Molnár István (Fertőd)

Kétségekkel álltam a dolgok elé. Sok rossz élménnyel voltam tele. – Ne foglalkozz semmivel, csak fogd a súlyzót és gyerünk! – Csak ennyi megy? Na, állj arrébb, ne foglald a padot! Jó érzés úgy edzeni, hogy a Gyuri már az első alkalomtól figyel rám, mindig megmutat mindent. Ha valamit rosszul csinálok, kijavít. Szól, hogy nem jó. Jó a légkör, a többiek is sokat segítenek és barátságosak. Örülök, hogy az IBF csapatában lehetek.

Szabó Péter (Fertőhomok)

Két év kihagyás után újra elkezdtem edzeni, mivel még jobban összeesetnek éreztem magam. Féltem kezdetben mit szólnak, hogy kábé két éve a terem felé sem néztem, de sokat segített, hogy újra mindenki segítőkész volt velem. Másfél hónapja és 15 kg-ot fejlődtem fekve nyomásban (45-ről 60-ra) ez egész jó, mivel a testsúlyom 18-szor kinyomom! Örülök, hogy újra elkezdtem edzeni, új barátokat szereztem és érdekes dolgokat tudtam meg.

Varga Dávid (Fertőd)

Célom az erő és a tömegnövelés volt, amikor kb. 9 hónappal ezelőtt elkezdtem edzeni az IBF-ben, s bizony szemmel látható a fejlődésem. Köszönhetően a sok jó tanácsnak, amit kaptam a tulajdonostól, Gyuritól és a remek kondi gépeknek, amit nagyon barátságos, családi környezetben biztosítanak mindenki számára a saját házukban! Ezen kívül, ami még számomra fontos tényező, hogy ide nem járnak felfuvalkodott, nagyképű izomkolosszusok, akik lenézik a kezdő, kisebb, vékonyabb testalkatú kezdőket. Itt mindenki segít mindenkinek! Tehát csak ajánlani tudom mindenki számára, ezt a remek fitness klubot!

Kikel József (Fertőd)

Mindig volt rajtam pár kiló felesleg, ami természetesen nemcsak, hogy a mozgásban, munkában jelentett hátrányt, hanem lelkileg negatív töltést adott a mindennapjaimnak. Kb. 18 éves korom óta próbáltam lefogyni. Sokféle dolgot próbáltam ki. Volt, ami segített, de az csak átmeneti állapot volt, mert mindig visszahíztam, azt a pár kilót. Mígnem kb. 23 évesen rájöttem, hogy hiába diétázom, nekem ez önmagában nem segít. átértékeltem a dolgaimat, átrendeztem a napi programjaimat és fokozatosan bevezettem a SPORTOT az életembe. Kellett pár hónap, hogy természetesnek vegyem azt, hogy rendszeresen sportoljak. Eleinte otthon aerobikoztam DVD-re, mert nem volt elég bátorságom elmenni emberek közé konditerembe. 75 kg-ról indultam, kb. fél év alatt leadtam 8-9 kilót. Ez nem tűnik soknak, de arra ép elég volt, hogy szerezzek egy kis önbizalmat és elmenjek hozzátok a konditerembe. Ott is kellett pár hét, mire otthonosan mozogtam, megismertem a gépeket, s elkezdtem élvezni az egészet. Felüdülést jelentett a napi 8 óra munka után. Annak ellenére, hogy aktív fizikai munkát végzek, s gyakran fáradtan jövők haza, mindig volt erőm és akaratom arra, hogy sportoljak. Hetente 2-3-szor jöttem, volt időszak, amikor gyakrabban, volt, mikor sűrűbben. Összességében már majdnem másfél éve járok rendszeresen sportolni, odafigyelek az étkezésre. Elhagytam a cukrot, a lisztet, a szénhidrátot minimálisra csökkentettem az étrendemben. Olívaolajat használok, sovány húsokat eszem. Ennek eredményeképpen ma 64 kiló vagyok. Még szeretnék leadni 4-et, de ha 11 sikerült, az már semmi. Az idő pedig nem sürget. Bocsi azt elfelejtettem, hogy mióta sportolók a kedvem is jobb lett, s nőtt a kitartásom. Magabiztosabb vagyok.

Feketéné Takáts Viktória (Fertőszéplak)

Először féltem, hogy kinéznek, mert gyenge voltam, de az emberek barátságosak voltak, így ez a félelem elmúlt. Fél éve járok ide, azóta sokat fejlődtem, s jóval magabiztosabb is lettem. Rengeteg lehetőség van minden izom megmunkálására, a hangulat is jó.

Kóczán Attila (Fertőd)

Édesapám is idejárt és szép eredményeket ért el. Versenyen is volt, vele kezdtem el, ő írt edzés tervet. Nagyon élvezem és meg is látszik a változás. pár hónap alatt sokat fejlődtem, már csak a súlyomnak kellene nőnie, s még jobb lenne. Amennyiben az anyagiak engedik, továbbra is szeretnék járni.

Pantelics Krisztián (Fertőd)

Sokkal fittebbnek érzem magam. Két számmal kisebb farmert kell hordanom úgy, hogy közben a testsúlyom nem változott. A családom szerint sokkal izmosabbnak látszanak a karjaim. ( Azok is) Nem török csúcsokra, egyszerűen jól akarom magam érezni a bőrömben. Ami a lényeg: jól is érzem magam.

Halász Imre (Fertőd)

Sziasztok Csajok! Októberben kezdtem a programot. Nagyon nehezen indultak lefele a kg-ok, mivel én már egy kicsit korosabb vagyok. Köszönöm a jó tanácsokat, az étrendbe az ötleteket. A program után is szívesen jövünk. Most már folyamatosan kevesebbet mutat a mérleg. Jót tesz a testemnek és a lelkemnek is ez a program. Köszönjük a dorgálást és a bíztatást. Jó egészséget kívánok!

Jucus

Sziasztok. Juditnak hívnak, 2 gyermekem van. Októberben kezdtem a programot. 1 hónap alatt 82kg-ról 77 kg-ra fogytam. Továbbra is járok edzeni és a program vége után is szabadultam meg kg-tól. A mozgás jót tesz a testemnek. Alakra sokat formálódtam és már az étrendet is megszoktam. Köszönöm a segítséget!

Judit

Novemberben kezdtem a programot. Heti 3*-i edzés és masszázs segítségével sikerült 10 kg-tól megszabadulnom 1 hónap alatt. Mikor először hallottam, mit hogyan kell csinálni a Fitt Lady program során, nem hittem el, hogy ilyen eredményt el lehet érni koplalás és kínzás nélkül, de sikerült. Azt nem tudom, hogy hol volt eddig az Orsi? Ha valaki elhatározza, hogy ezt meg akarja csinálni, meg is fogja tudni tenni. Teljesen megváltozott az életem, más dolgok fontosak, mint eddig. Most már ki merem mondani: Elhízott, túlsúlyos nő vagyok, de ezzel a programmal tudok és akarok változtatni az életemen. Bárcsak előbb találkoztunk volna, mára még karcsúbb lennék! Buzdítok mindenkit, hogy igen is végiglehet csinálni.

Szilvi

1 gyermeket szültem 11 éve. Azóta 10 kg súlyfelesleg volt rajtam. Nagyon sok mindent kipróbáltam, de semmi eredménye. 1 hónap Fitt Lady program segítségével 7 kg mínusz. Életem egyik legnagyobb vágya teljesült. Ha fent az agyban eldöntöd, lent fogyni fogsz. Ehhez Orsi segítsége, vidámsága, pozitív hozzáállása még nagyobb erőt ad. Hidd el! Próbáld ki! Megéri!

Reni

Sziasztok. Zsuzsa vagyok. Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy sikerült a Fitt Lady program segítségével 6,5 kg-ot fogynom. Sokkal kevésbé vagyok fáradékony, az edzések jót tesznek a testnek és a léleknek egyaránt. Mindenkit csak biztatni tudok, vágjon bele és folytassa bátran. Mindenkinek kitartást és jó edzést!

Zsuzsa (Fertőszentmiklós)

Hosszas rágódás után végre rászántam magam, hogy leadjam azt a + 30 kg-t. Ezt a szép mennyiséget szülés után sikerült felszednem. Nem az a célom, hogy cérnavékony legyek, ez alkatilag amúgy is lehetetlen. Fő céljaim: NŐ-nek így nagybetűvel érezzem magam, komplexusok nélkül. Olyan ruhát vehessek fel, ami megtetszik és ne csak azt, ami rámjön. Köszönöm a segítséget, a jó zenét és a masszázst

Henrietta (Sopron)

Majdnem 40 évesen, túl számos fogyókúrán, be kell látnom, hogy „egyedül nem megy”. A program nagyon jó – 6 edzés és 6 masszázs után 6 kg-tól búcsúzhattam. Orsi segít: bíztat, dorgál és még nyavalyogni is lehet neki. Mindenkinek ajánlom. Hajrá!

Ági

Mióta csak az eszemet tudom mindig is „dundi” voltam. Aztán találtam egy hirdetést egy újságban, melyben egy remek ajánlat állt: Újra alkotni alakodat! Az elképzelésemet még az is felülmúlta, hogy ehhez a programhoz egy teljes társ is jár: Orsi. Végig jól érzem magam az edzések alatt és az étrenddel is minden rendben van. Csak ajánlani tudom minden hozzám hasonló embernek.

Kitti

3 gyerekes anyuka vagyok és hát jöttek rám sorba a kg-ok. Most szeretném azt elérni, hogy egy dolgos, fitt anyuka illetve feleség legyek. Most két hete járok. Orsi és a program segítségével szuper eredményeket értünk el. Nagyon örülök, hogy Orsit megismerhettem és segít a kg-ok leküzdédében. Ajánlom minden fogyni vágyó társamnak.

Dia (Nemeskér)

Hosszú szünet után sikerült időt szakítanom magamra… Sikerült a Fitt Lady programra rátalálni és 3 év kihagyás után végre ismét sportolok. Orsi programja nem csak a fogyókúrában segít, de teljesen kikapcsol. Az étrend átállás sem jelentett problémát. Az első sikerek már 1 hét után jelentkeztek. Örülök, hogy a programon részt veszek És mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani. Köszönöm a segítséget!

Zsu (Sopron)

Szeptemberben kezdtem a programot. 90,4 kg-ról 1 hónap alatt 81,7 kg-ra fogytam. Pár hét kihagyás után újra jelentkeztem a programra és remélem, ha ennyi nem is, valami még „lemegy”. Mindenkit arra bíztatok, hogy bízzatok a programban, mert nagyon működik. Őszintén, ez nagyon fontos. Ezért legyetek ti is őszinték hozzá és ami a legfontosabb: önmagatokhoz is. Csak így lehet eredményt elérni. Köszönöm a sok bíztatást és ösztönzést

Mária

Sziasztok. Szeptember 22-én kezdtem a programot 73,4 ről indultam, most 63 kg vagyok. Emellett az életmód mellett férjem is fogyott 8 kg-ot. Sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb vagyok. Folytassátok tovább. Lehetetlen nics csak tehetetlen. Jók legyetek.

Gina (Sopron)

A barátnőm évek óta hívott, hogy menjek vele a konditerembe, hogy milyen jó, mennyire élvezi, biztos nekem is jó lenne. Mindig volt valami kifogásom, hogy nem érek rá. A kulcsszó a Flabélos gép volt, ami miatt megkerestem az Orsit. Ezért kezdtem el ide járni, aztán megtetszett a légkör és szépen kezdtek lemenni a centik először, utána pedig a kilók is. 53 évesen olyan sikerélményeim vannak, hogy magam is alig hiszem el néha. 68 kg voltam amikor elkezdtem, most 64,5 kg vagyok tele energiával és lelkesedéssel. Első próbálkozásomkor 2x tudtam megcsinálni a felülést, és azt hittem, hogy belehalok, most a 10-12 könnyen megy, de csináltam már 2x 15öt is. Az 50 év felettieket is csak bíztatni tudom, nagyon megéri ide járni. Sokkal jobban érzem magam.

Lapis Gáborné Zsuzsa (Fertőszentmiklós)

Személyes tapasztalatom, amikor van bérletem, rendszeresen sportolok. Sőt, mióta a Flabélost is használom, sokkal hatékonyabban kezdtem el fogyni. Megbeszéljük a csajokkal, milyen ötleteik vannak még, ezzel segítjük egymás munkáját is. Vidáman és hasznosan töltjük el a szabadidőnket, amit ezelőtt TV nézéssel vagy evéssel töltöttem. Orsi nagyon jó étkezési tippeket ad, amihez az alapanyagokat már itt is megvásárolhatjuk.

Weiss Annamária (Fertőd)

Mindig pozitív érzésekkel tölt el, ha meghallom ennek az edzőteremnek a nevét. Soha nem esik nehezemre elmenni, és sportolni. Mindig úgy érzem, hogy inkább szórakozás az itt eltöltött idő, mint szenvedés. Itt foglalkozhatom magammal, formálhatom a testem, és ezzel együtt a lelkem is. Mindig készségesen segítenek, bármivel is fordulok oda. Rendszerességet hozott az életembe, és kitartást, amit nagyon köszönök!

Szigeti Mónika (Fertőd)

Volt egy autóbalesetem, amiben sérültek az izmaim, és gondoltam, hogy az edzőtermi munkával megpróbálom erősíteni őket. 1 hónap edzés után már érezhető változás következett be. Szeretném folytatni az edzést továbbra is a még jobb eredmény elérése érdekében.

Edvi Ferenc (Fertőszentmiklós)

Mielőtt még nem jártam nálatok, attól tartottam, hogy ide is csak olyan cicababák járnak, mint a többi konditerembe, ahol a pasikkal együtt edzenek, és teszik-veszik magukat előttük. De ide hála Istennek tényleg duci csajok is járnak, ezért nem néznek ki közülük. Mióta ide járok (2 hónap), fogytam 5 kg-ot. Flabélos és edzés is egyben, bár az edzés kicsit kevesebb, mint kellene, ezért nem értem még el a kívánt súlyomat. Erre ráadás még, hogy az étkezéssel is hadilábon állok, nem mindig sikerül a diétát betartanom. Azért járok edzeni, hogy ledobjam a felesleges kilóimat. Sokat segít ebben Orsi, mindig ellát jó tanácsokkal, étkezés és edzés terén is.

Bognár Mónika (Fertőszéplak)

Mikor még nem jártam ide, azt hittem, hogy itt már mindenki izmosra gyúrta magát és kinéznek innen. Az első alkalommal haverokkal jöttem el és kedves fogadtatásban részesültem. Mindenki segítőkész volt és sok tanácsot kaptunk tapasztaltabbaktól. Kb. egy éve járok ide kisebb nagyobb megszakításokkal. Sokkal fittebbnek érzem magam edzések után. Úgymond felébreszt.

Kunstár Mihály (Fertődendréd)

Én voltam a világ leglustább embere. Sem futni, sem tornázni nem szerettem. Iskolás koromban mindig mondta a torna tanár, hogy megbuktat, ha nem futok. Mondtam neki: Helló, hülye vagyok?! Dehogy futok. És most tessék, 3 éve járok hozzátok és futok, tornázok, minden gépet használok! Ja és -7 kg-tól búcsút vettem. Pusz.

Barcza Gyuláné (Pinnye)

Sajnos nagy sikersztoriról nem tudok beszámolni, 1 dkg sem ment le rólam, pedig pedig április óta járok edzeni. Igaz, hogy diétázni is kellene mellette, amit nem tudok megvalósítani. Ennek ellenére szeretek ide járni és a férjem szerint, ha nem is fogytam, de átalakult a testem. Továbbra is fogok járni, ha nem mozdul a mérleg, akkor is.

Róka Mónika (Fertőszéplak)

Január óta járunk ide barátaimmal edzeni és sokkal jobban érezzük magunkat. A fejlődésem sokkal látványosabb és a hangulatom is sokkal jobb. Az emberek barátságosak és segítőkészek. Helyben tudunk táplálék kiegészítőt venni és ez nagy pozitívum. Egy kicsit messze van lakóhelyünktől, de megéri átjönni.

Varga Gergő (Kapuvár)

Kb. 3 évvel ezelőtt kezdtem járni és igen sovány, 55 kg-os srác voltam. Lejöttem a terembe és megfogott a légkör. Jelenleg 73-74 kg-nál tartok, sokkal jobb a közérzetem és kezd tetszeni, amit a tükörben látok. Örülök a pozitív visszajelzéseknek, amiket az ismerőseimtől kapok.

Márk Tamás (Petőháza)

Nagyon fiatalon jártam itt először, korom ellenére egyből befogadtak. Kisebb- nagyobb megszakításokkal már 5 éve járok az Iron Bull & Fitt Lady Fitnessbe és mondhatom, hogy tapintható a különbség. Az utóbbi év leforgása előtt kb. 8 kg izmot sikerült építenem. Hátfájásom teljes mértékben eltűnt és koncentráltabbá váltam. Több konditeremben is megfordultam és mind a felszereltség, mind az itt lévő társaság szempontjából ezt találtam legjobbnak. Örülök, hogy rendszeresen ide járhatok és része lehetek ennek a nagyszerű csapatnak.

Kóbor Bálint (Fertőszéplak)

Amikor még nem jártam ide, 65 kg körül voltam. Most jelenleg 80 kg körül mozgok. Kevesebb önbizalmam volt, mára már ez is megnőtt. Jó ide járni, mert mindenki segítőkész és rengeteg szakismerettel rendelkezik. Az edzőterem felszereltsége nagyon modern.

Kristály Balázs (Fertőd)

Ismerős ajánlásával kezdtem idejárni. Az ő látványos fogyása ösztönzött, hogy itt a helyem. Elkezdtem Flabélosra járni. Néhány alkalom után elkezdtem fogyni és a testem feszesebbé vált, amit a környezetem is igazolt. Mindezek örömére rátettem még egy lapáttal, elkezdtem masszázsra is járni. Nagy örömmel töltött el, hogy a szokványos női problémák kezdtek eltűnni és a fogyás még erőteljesebben beindult. Ezúton is köszönet Áginak! Kiemelném a lányok, kimondottan Andi és Orsi segítőkészségét és tanácsait.

Horváthné Markó Hajnalka (Sarród)

5 évvel ezelőtt látogattam meg először a termeteket. Kezdetben az volt a célom, hogy minél gyorsabban, kevesebb időráfordítással nagy célokat elérjek. Később- pár hét elteltével- Gyuri megmutatta, hogy mi a lényege az egésznek, és hogy az, amit először elgondoltam messze van a céljaimtól. Ezt követően sikerült egy általam kigondolt edzéstervvel és a konditeremben lévők segítségével elérnem azt, ahol most tartok. Remélem továbbra is sok segítséget fogok kapni Tőletek!

Pete Kristóf (Hegykő)

Ismerőseim kezdtek el járni Flabélosra, és látva az ő „változásaikat”, ami elég szembetűnő volt én is kedvet kaptam, hogy kipróbáljam. 2 hónap Flabélos után centiben mérhető a változás, tulajdonképpen a az egész testemen. Az arcom, a hasam, a csípőm és a combom is átformálódott. Ezután is szeretném folytatni ezt a mozgásformát, különösen azért is, mert ülőmunkát végzek.

Edviné Káldi Katalin (Fertőszentmiklós)

Úgy gondoltam, hogy 50 évesen inkább a jóga és a pilates a nekem való testmozgás forma, illetve kevesebb időt igényel, ha otthon tornázom. A Flabelost két okból próbáltam ki : 1. kevesebb igényel, ami a munka- utazás- házimunka mellett lényeges szempont; 2. a „testformázás” mellett az egészség megőrzése (vérkeringés, csontritkulás, stb. ) Egy hónap után a tapasztalataim, hogy feszesebbnek, élénkebbnek érzem magam.

Hámorné Erős Márta (Fertőszentmiklós)

Mikor arra az elhatározásra jutottam, hogy ezentúl rendszeresen fogok sportolni. Számomra a legnagyobb félelmet a kezdeti lelkesedés későbbi alábbhagyása jelentette. Most, 3 hónap elteltével, jelenthetem, a kezdeti kedv nem hogy csökkent, hanem szinte rutinná vált az edzés ( heti 3 alkalom). Mindezek mellett az edzésmentes napokon is energikusabbá váltam, könnyebben birkózom meg nem csak a fizikai, hanem a szellemi kihívásokkal is. Még egy pozitívum, hogy ezalatt megszabadultam 3 kg-tól, fittebbé váltam mindennemű nehézség nélkül.

Kóbor Balázs (Fertőszéplak)

A munkámból eredő erőnlét hiány ösztökélt az edzésre. Mivel felszolgálóként a gerincem túlterhelt, próbáltam a hátedzésre koncentrálni, s ez oly jól sikerült, hogy sikerült 6-8 kg izomtömeget felszednem. Természetesen ezen felbuzdulva a mindennapjaimmá vált az edzés. Így közel a 40-hez azt hiszem sikerült az átlagosnál erősebb izomzatot felépítenem. Ezt köszönhetem NEKTEK és az idejáró segítőkész sporttársaknak is.

Kovács Zoltán (Fertőszéplak)

A férjem bíztatására kezdtem ide járni. Úgy vettem észre, hogy nála eredményesnek bizonyult az edzés, ezért úgy döntöttem belevágok én is. Ezt megelőzte egy rosszul kivitelezett diéta, ami eredménytelennek bizonyult. Azt gondoltam, hogy ha edzeni járok, de valamivel többet eszem, kordában tarthatom a súlyomat. Sajnos a lelkes edzés ellenére ez nem így alakult, az elmúlt 3 hónapban ugyanis híztam 8 kg-ot. Az edzést továbbra sem hagyom abba, de sajnos kőkemény diétába is kellett kezdenem, hogy a felszedett kilók lemenjenek. Eddig ár 5-6 kg-tól sikerült megszabadulnom, remélem ez így folytatódik és az edzés csak fokozni fogja az eredményt.

Baloghné Kelemen Zita (Kópháza)

Azért kezdtem el járni kondiba, mert hosszú idő elteltével azt éreztem, hogy az irodai munkám egyre több, a fizikai (mozgás) pedig egyre kevesebb. Sokat filóztam merre induljak, de az újságokban megjelent hirdetések meggyőzőek voltak számomra. 1,5 év gondolkodás után eljöttem. Igaz az első nap 2011 januárjában ijesztőnek tűnt amit láttam, de pár alkalom után a „családias” fogadtatás megváltoztatta ezt a nézőpontomat. Azóta is folyamatosan járok, eredményeimmel elégedett vagyok. Az állóképességem és erőnlétem egyaránt stabilizálódott. Több régi ismerőssel vettem fel itt a kapcsolatot, valamint új barátokat (üzleti partnereket) szereztem. Köszönet mindenért! Üdvözlettel: Frédi

Balogh Alfréd (Pereszteg)

Régebben edzettem már itt 4-5 hónapot, de tanulmányaim miatt el kellett halasztanom és most kezdem el újra. Azért járok továbbra is ide, mert sok gép, jó társaság és kényelmes az edzés itt. Azalatt a pár hónap alatt jóval erősebb lettem: fekvenyomást 30 kg-al kezdtem, mostanra már 60- 70 kg-al megy. Mostantól folyamatosan fogok edzeni!

Németh László (Fertőd)

Régen megmozdulni is lusta voltam és messziről elkerültem a konditermeket, de még a testnevelés órákat is ellógtam. Ennek meg is lett rövidesen az eredménye, hiszen a mérleg 70 kg-ot mutatott. Amikor a környezetemben már mindenki megkérdezte, hogy terhes vagyok-e, rájöttem, hogy nem mehet ez így tovább. Ennek már másfél éve és azóta 10 kg-ot fogytam a rendszeres edzéssel és sokkal jobban érzem magam, hála Gyuri és Orsi segítségének. Köszönöm neked Iron Bull

Preiner Anna (Fertőszéplak)

58 kg-mal kezdtem el edzeni. 9 hónap után 75 kg-ra gyúrtam magam és maximálisan elégedett vagyok a testemmel.

Horváth Róbert

22 éves vagyok és 58 kg-mal kezdtem el edzeni. 9 hónap után 75 kg-ra gyúrtam magam és maximálisan elégedett vagyok a testemmel.

Magyar András
  • Facebook

  • Vélemények

    Régebben edzettem már itt 4-5 hónapot, de tanulmányaim miatt el kellett halasztanom és most kezdem el újra. Azért járok továbbra is ide, mert sok gép, jó társaság és kényelmes az

    Németh László (Fertőd)
    Vélemények