iron bull terem

Iron Bull

Vajon miért vonzódnak a nők a sportos alakú, jó kiállású férfiakhoz?
Miért ébreszt mindenkiben tiszteletet az izmos test látványa?

A válasz a génjeinkben van.

Az emberiség természeti népként töltötte földi életének legnagyobb részét, a fizikai adottságok gyakran élet és halál felett döntöttek. Az évmilliós evolúció során csak úgy tudtunk életben maradni, ha gyorsabbak, erősebbek, okosabbak, azaz alkalmazkodó képesebbek voltunk a többi fajnál. Éppen ezért a nők, hogy minél túlélőbb gyerekeket szüljenek, ösztönösen kezdtek vonzódni az egészségesebb, izmosabb, erősebb, életképesebb férfiakhoz, mivel ebben a környezetben, az erősebbek a közösség nagyobb hasznára voltak.

Mai világunkban is ezeket a genetikai tulajdonságokat hordozzuk magunkban, a nők ámulattal és csodálattal tekintenek az izmosabb férfiakra, és erre vezethető vissza, hogy az erősebb nem képviselői izmosak, erősek szeretnének lenni.

Elődeinknek folyamatosan húzni, nyomni, tolni, cipelni kellett az életben maradáshoz. A korábban természetes és rendszeres napi terhelés azonban ma már nem éri az izmokat, ezért azok sorvadni kezdenek, formálásukhoz extra mozgás és gyakori igénybevétel szükséges. Ugyan ma ez már nem létfontosságú, de a jó alak, egészséges, fitt és izmos test kialakításához a terheléses mozgás elengedhetetlen.

Építsd a tested az egészségért…

Gondoltad volna, hogy a rendszeres testmozgás hiánya akár komoly egészségügyi problémákhoz is vezethet?
Az izomszövet fő feladata az energiaégetés, rendszeres mozgás és igénybevétel nélkül azonban a test a felesleget elraktározza, amely hízás formájában mutatkozik meg, a súlytöbblet pedig különböző betegségek kialakulásáért tehető felelőssé. Kiegyensúlyozott terheléses edzés nélkül, a sorvadó izmok nem képesek az ízületeket optimális pályán tartani, ami hamar ízületi problémákat okoz, valamint a keringési rendszert is az edzés tartja karban. Tehát a testmozgásra az irigylésre méltó alak és izomzat kialakítása mellett, az egészséges és minőségibb élet elérése érdekében is szükség van.

Mit tehetünk érted?

Az Iron Bull & Fitt Lady Fitness edzőteremben a vágyott alak eléréséhez a leghatékonyabb mozgásokat sajátíthatod el tapasztalt, szakértő edzői felügyelet mellett. Fertődi konditermünkben kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az edzéseidet tökéletesen személyedre szabjuk, ezért segítünk a testalkatodnak, edzettségi szintednek és céljaidnak megfelelő edzésterv összeállításában, megmutatjuk a gyakorlatok helyes és idális kivitelezését valamint megvizsgáljuk a testösszetételedet is, hogy a lehető legkönnyebben válj még izmosabb, erősebb és sikeresebb emberré.

Óriási edzőtermünkben az edzésedhez szükséges minden felszerelést megtalálsz: súlyzók, erőgépek, kardiógépek és különböző padok várják, hogy dolgozz rajtuk.

  • Facebook

  • Vélemények

    A munkámból eredő erőnlét hiány ösztökélt az edzésre. Mivel felszolgálóként a gerincem túlterhelt, próbáltam a hátedzésre koncentrálni, s ez oly jól sikerült, hogy sikerült 6-8 kg izomtömeget felszednem. Természetesen ezen

    Kovács Zoltán (Fertőszéplak)
    Vélemények