7 november 2013
Kategória: Izomépítés, Kiemelt
7 november 2013,
 0

Ha tartalmas élményekben gazdag mindennapokra vágysz, akkor olvasd el melyek azok a tevékenységek, amelyek tudományosan bizonyítva vannak ehhez…

Munka vagy elhivatottság?

Tudom, te is sokat dolgozol, hogy megteremts mindent magadnak és a családodnak, de elgondolkodtató, hogy nem vesszük-e körül magunkat sok haszontalan dologgal, amit nem is élvezünk, viszont sok munkával töltött idővel fizettünk érte.

Életünk legnagyobb részét a munka teszi ki, pedig őseink, akik génállományunkat megalapozták csak heti 8 órát dolgoztak, heti 8 órát, hogy megteremtsenek minden az élethez szükséges dolgot.

Nem csoda, ha depressziósak vagyunk munkával eltékozolt életünk miatt.

Kivétel, ha a munkádat elhivatottan szereted, mert az növeli életed minőségét.

Család, barátok, kapcsolatok….

Az ember evolúciósan társas, közösségi lény, mégis a nap egy részét a számítógép, másikat a tv előtt töltjük, ami koránt sem ideális időtöltés.

Mozgás…

A minőségi élet alapfeltétele a mozgás is, ami már kisebb mennyiségben is javítja elégedettség érzésünket és rövid idő alatt boldogabbá tesz bennünket.

jó csaj 117

Természetesen a rosszul megválasztott és kivitelezett mozgásformák árthatnak is ezért érdemes szakember véleményét kérni.

Étrend…

A kiegyensúlyozott táplálkozás, ami természetes feldolgozatlan ételekre épül, könnyedén beállíthatja ideális testsúlyodat, amitől energikusabb, magabiztosabb leszel.

A lényeg…

 Az élményekkel teli, tartalmas aktív élet nem esik senkinek az ölébe, hanem tenni kell ért. Keresni kell a pozitív építő társaságot, ápolni kell a baráti, családi kapcsolatokat, olyan munkát keresni, ami motivál, eljárni edzeni és odafigyelni a táplálkozásra.

Persze ne gondold, hogy mi mindent jól csinálunk és full happy az életünk, mi is ugyanúgy botladozunk, mint bárki más csak látunk egy olyan irányt, ami egy még elégedettebb, boldogabb irányba mutat és megpróbálnunk arrafelé haladni.

További vidám és eredményes hetet.

Gyuri

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Facebook

  • Vélemények

    1 gyermeket szültem 11 éve. Azóta 10 kg súlyfelesleg volt rajtam. Nagyon sok mindent kipróbáltam, de semmi eredménye. 1 hónap Fitt Lady program segítségével 7 kg mínusz. Életem egyik legnagyobb

    Reni
    Vélemények