Konditerem Fertőd

Férfi terem

Iron Bull Fitness

Az Iron Bull Fitness 2000. áprilisa óta működik Fertődön, és mára a fertőpart legnagyobb és legkomplexebb edzőtermévé nőtte ki magát. Napról napra helyiek és környékbeliek tucatja formálja nálunk izmait és szabadul meg a felesleges kilóktól. Egyre növekvő népszerűségének köszönhetően a konditerem az évek alatt töretlenül fejlődött, mára a vendégek igényeihez igazodva mérete és felszereltsége a duplájára bővült.

A fertődi fitnessterem 2005-ben költözött jelenlegi helyére. Kialakításakor ügyeltünk az optimális elosztásra és lényeges szempont volt, hogy a termet rengeteg természetes fény töltse be. A nagy ablakoknak hála a mindig tiszta, friss és oxigéndús levegő fokozza vendégeink sportteljesítményét. Nálunk szívesen edzenek együtt a férfiak és hölgyek is, sőt nem ritka, hogy az egész család együtt tréningezik.

Izomnövelő és zsírégető gépeink

ML system márkájú edzőgépeink a professzionális vonalat képviselik, melyek ergonómiailag úgy lettek kifejlesztve, hogy a természetes ízületi mozgáspályákat kövessék. Így az edzéseid nemcsak eredményesek, hanem biztonságosak is lesznek. Ha még ennél is hatékonyabb szeretnél lenni, akkor próbáld ki szabad súlyos elven működő izomépítő gépeinket is.

Sport-táplálékkiegészítő shop

Ha te is olyan elfoglalt sportoló vagy, akinek fontos, hogy az edzésnek maximális eredménye legyen, akkor számodra is nélkülözhetetlenek a táplálékkiegészítők. A jó teljesítményhez fontos az ideális tápanyagbevitel, aminek többségét megfelelő, egészséges ételekkel kell biztosítani, de gyakran erre nincs lehetőség, ilyenkor a táplálékkiegészítők adhatják a továbblépéshez szükséges pluszt.

Az Iron Bull Fitness táplálékkiegészítő shopjában csak olyan étrend-kiegészítők kaphatók, amelyek teljesen természetes forrásból származnak, ezért 100%-ig biztonságosak. Széles kínálatunkban izomtömeg-növelő kiegészítőket, vitaminokat, sportszeleteket, ízület karbantartókat, fogyást támogató vacsorahelyettesítő turmixokat és sok egyéb növényi, illetve tejből, tojásból kivont, tisztított és koncentrált hatóanyagot is találsz, amelyek optimálisan támogatják az edzéseidet és céljaid elérését.

Magyarország legnépszerűbb, piacvezető termékei garantálják a sikeredet (Scitec, Biotech, Powertech termékek).

Figyelem!

Az Iron Bull Fitness-ben vásárolt termékek 5-10%-os kedvezménnyel kaphatók. Szaktanácsadásunkkal a céljaidhoz legjobban igazodó kiegészítőket fogyaszthatod, így nem kell felesleges dolgokra költened a pénzedet.

Tudtad, hogy a legtöbb fogyókúrázó az étrenden bukik el?

Jelentkezz az „Éhes Vagyok” program személyes állapotfelmérésére és tanácsadására MOST.

Jelentkezek

  • Facebook

  • Vélemények

    Régebben edzettem már itt 4-5 hónapot, de tanulmányaim miatt el kellett halasztanom és most kezdem el újra. Azért járok továbbra is ide, mert sok gép, jó társaság és kényelmes az

    Németh László (Fertőd)
    Vélemények