Női edzőterem Fertőd

Női terem

Fitt Lady Fitness

A fertőpart egyetlen „csak nőknek” szóló edzőterme a nagy sikerű Fitt Lady program bázisa. Ha olyan helyen szeretnéd az alakodat formálni, ahol nem kell aggódnod, hogy kíváncsi férfiszemek bámulnak, és nincsenek magukat tökéletesnek gondoló cicababák, akkor számodra a Fitt Lady Fitness kitűnő választás. A terem méreteinek és az eszközök mennyiségének köszönhetően még csúcsidőben sem kell hosszan várakoznod az egyes gépekre és eszközökre, kényelmesen, a saját tempódban edzhetsz.

A Fitt Lady fitneszterem gépeit úgy válogattuk össze, hogy minden izomcsoport formálásához megtaláld a célirányosan megfelelő gépet. Már csak rajtad áll, hogy olyan karcsú és izmos testet faragj, amilyet megálmodtál. A zsírégetés felturbózásához 9 professzionális kardiógép áll rendelkezésedre: futógépek, elliptikus futógépek, lépcsőzők és kerékpárok a legnevesebb gyártók termékeiből. Sőt, edzés közben a tv-n akár kedvenc műsorodat is nézheted, miközben gyermeked a legkisebbek számára kialakított játszósarokban foglalja el magát. Nincs több kifogás, a Fitt Lady Fitness-ben a helyed!

Flabélos és Power Plate

Az elmúlt években váltak népszerűvé az alakformáló vibrációs gépek, amelyek a rezgés segítségével lazítják el a napközben elgémberedett végtagokat, segítenek lebontani a felesleges zsírt, javítják a vérkeringést, serkentik az anyagcserét és a méregtelenítési folyamatot. A legismertebb Flabélos és Power Plate vibrációs trénerekkel eredményesebbé és változatosabbá teheted az edzéseidet, hiszen ezeket a gépeket már a fertődi Fitt Lady Fitness-ben is megtalálod.

A Fitt Lady Fitness-t neked is ajánljuk, ha

 • nem szereted, ha edzés közben férfiak is jelen vannak a teremben,
 • szeretnél gyorsan és tartósan megszabadulni a súlyfeleslegtől,
 • nem csak az számít, amit a mérleg mutat, hanem feszes és formás idomokra vágysz,
 • nem csak a kinézet fontos, de az egészségedet is szem előtt tartod,
 • szeretnéd jól is érezd magad a bőrödben,
 • jó hangulatban, barátságos környezetben szeretnél edzeni.

Tudtad, hogy a legtöbb fogyókúrázó az étrenden bukik el?

Jelentkezz az „Éhes Vagyok” program személyes állapotfelmérésére és tanácsadására MOST.

Jelentkezek

 • Facebook

 • Vélemények

  Amikor még nem jártam ide, 65 kg körül voltam. Most jelenleg 80 kg körül mozgok. Kevesebb önbizalmam volt, mára már ez is megnőtt. Jó ide járni, mert mindenki segítőkész és

  Kristály Balázs (Fertőd)
  Vélemények