Női edzőterem Fertőd

Női terem

Fitt Lady Fitness

A fertőpart egyetlen „csak nőknek” szóló edzőterme a nagy sikerű Fitt Lady program bázisa. Ha olyan helyen szeretnéd az alakodat formálni, ahol nem kell aggódnod, hogy kíváncsi férfiszemek bámulnak, és nincsenek magukat tökéletesnek gondoló cicababák, akkor számodra a Fitt Lady Fitness kitűnő választás. A terem méreteinek és az eszközök mennyiségének köszönhetően még csúcsidőben sem kell hosszan várakoznod az egyes gépekre és eszközökre, kényelmesen, a saját tempódban edzhetsz.

A Fitt Lady fitneszterem gépeit úgy válogattuk össze, hogy minden izomcsoport formálásához megtaláld a célirányosan megfelelő gépet. Már csak rajtad áll, hogy olyan karcsú és izmos testet faragj, amilyet megálmodtál. A zsírégetés felturbózásához 9 professzionális kardiógép áll rendelkezésedre: futógépek, elliptikus futógépek, lépcsőzők és kerékpárok a legnevesebb gyártók termékeiből. Sőt, edzés közben a tv-n akár kedvenc műsorodat is nézheted, miközben gyermeked a legkisebbek számára kialakított játszósarokban foglalja el magát. Nincs több kifogás, a Fitt Lady Fitness-ben a helyed!

Flabélos és Power Plate

Az elmúlt években váltak népszerűvé az alakformáló vibrációs gépek, amelyek a rezgés segítségével lazítják el a napközben elgémberedett végtagokat, segítenek lebontani a felesleges zsírt, javítják a vérkeringést, serkentik az anyagcserét és a méregtelenítési folyamatot. A legismertebb Flabélos és Power Plate vibrációs trénerekkel eredményesebbé és változatosabbá teheted az edzéseidet, hiszen ezeket a gépeket már a fertődi Fitt Lady Fitness-ben is megtalálod.

A Fitt Lady Fitness-t neked is ajánljuk, ha

 • nem szereted, ha edzés közben férfiak is jelen vannak a teremben,
 • szeretnél gyorsan és tartósan megszabadulni a súlyfeleslegtől,
 • nem csak az számít, amit a mérleg mutat, hanem feszes és formás idomokra vágysz,
 • nem csak a kinézet fontos, de az egészségedet is szem előtt tartod,
 • szeretnéd jól is érezd magad a bőrödben,
 • jó hangulatban, barátságos környezetben szeretnél edzeni.

Tudtad, hogy a legtöbb fogyókúrázó az étrenden bukik el?

Jelentkezz az „Éhes Vagyok” program személyes állapotfelmérésére és tanácsadására MOST.

Jelentkezek

 • Facebook

 • Vélemények

  Régebben edzettem már itt 4-5 hónapot, de tanulmányaim miatt el kellett halasztanom és most kezdem el újra. Azért járok továbbra is ide, mert sok gép, jó társaság és kényelmes az

  Németh László (Fertőd)
  Vélemények