11 március 2015
Kategória: Kiemelt
11 március 2015,
 0

Szeretnél jól kinézni, de gyakran vagy bizonytalan az edzéssel kapcsolatban?
Vajon a megfelelő gyakorlatokat végzem? Jó sorrendben? Az ideális súllyal?

Nem kellene még edzésprogramot váltanom?

Jó lenne, ha valaki folyamatosan ellátna tanácsokkal, lelkesítene, amitől az eredményeid megduplázódnának és sokkal gyorsabba érhetnéd el a megálmodott alakot?

személyi edzés

Ha úgy érzed, szükséged van egy társra, aki irányítja az edzéseidet, akkor had mutassam be neked ÚJ edzőinket:
Horváth Réka
Hölgyek Réka segítségét vehetik igénybe ezentúl, aki tíz éves sport múlttal rendelkezik és a szakmai irányításom alatt segít, hogy az edzéseid sokkal hatékonyabbak legyenek. Segít a bemelegítésnél, felügyeli a gyakorlataidat, kijavít ha rosszul csinálsz valamit. Az edzésed mellé egy olyan társat kapsz, aki testileg, lelkileg formába hoz.
Bognár László
A férfiaknak Lacit tudom ajánlani segítségül, aki most végez Magyarország legelismertebb fitness iskolájában IWI-nél /Internationál Wellness Institue/. Legyen szó Izomépítésről vagy fogyásról vele a legrövidebb úton érheted el a kitűzött célt, sérülésmentesen, fitten.
Mivel egyszerre maximum 20 fővel tudunk együtt dolgozni, jelentkezz minél előbb a 06 70 943 3198 számon.
Személyes konzultáció…
Időpont egyeztetés után egy konzultáció keretében, megbeszéljük a számodra leghatékonyabb stratégiát és az anyagiakat is.
Mostantól vége a magányos edzéseknek…
Mostantól vége a magányos edzéseknek, ha te is akarod, akkor egy olyan küldetésben vehetsz részt, amiben egy csapat célja, hogy kihozza belőled a maximumot.
Jelentkezz még ma!

További vidám, eredményes hetet kívánok!
Gyuri.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Facebook

  • Vélemények

    Személyes tapasztalatom, amikor van bérletem, rendszeresen sportolok. Sőt, mióta a Flabélost is használom, sokkal hatékonyabban kezdtem el fogyni. Megbeszéljük a csajokkal, milyen ötleteik vannak még, ezzel segítjük egymás munkáját is.

    Weiss Annamária (Fertőd)
    Vélemények